Wesley Klein presenteert zijn nieuwe album 'Volg Je Hart' op 28 september

29/08/2012

'Volg Je Hart' is het 2e album van Wesley Klein. Na zijn debuut album Vandaag en Morgen, komt Wesley geheel in eigen stijl terug. De twee succesvolle cd singles 'Angel' en de grote hit 'Waait, Waait Weg' blijken slechts een voorproefje te zijn van het album. Met titels als 'Lief', 'Droom Met Mij', 'Jij Bent Een Zonde Waard' zal Wesley een dijk van een album afleveren waar je niet omheen zal kunnen.

Vrijdag 28 september presenteert Wesley zijn nieuwe album in danssalon ‘In Casa' te Leiden. Daarbij zal Wesley de parels van 't album voor het eerst aan het publiek laten horen. Ook zijn er gastoptredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Grad Damen, Jaman, John de Bever en Sieneke.

Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Wesley. Een lijn die al op het vorige singles 'Angel' en 'Waait, Waait Weg' werd ingezet. "Als zanger wil ik mezelf blijven ontwikkelen, met dit album laat ik zien waar ik sta in het leven. Gezellige volkse muziek, die door iedereen te begrijpen is", aldus Wesley.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Wesley Klein

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wesley Klein kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.