Wesley Klein

Wesley Klein boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wesley Klein.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat een paar jaar geleden begint voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière.

De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen. 

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré.
In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast tesamen met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes.
Ook solo zit Wesley niet stil, met frisse, jonge producties gaat hij verder op zijn ingeslagen weg. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg. De meest recente hit Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven is natuurlijk ook op dit album terug te vinden.

Wesley Klein is bekend van

  • Winnaar Leids Festival van het Levenslied
  • Winnaar Popstars
  • BUMA.NL Award Grootste Talent
  • 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar
  • Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Lid van de herenformatie Gents, samen met Danny Froger en Danny Nicolai
  • Hits: o.a. You Raise Me Up, Angel, Waait Waait Weg en Droom Met Mij

Boeken of een optie plaatsen voor Wesley Klein?

Voor meer informatie over Wesley Klein kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wesley Klein

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 140507 mensen

Specificaties van Wesley Klein

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Wesley Klein

Wat zes jaar geleden begint voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In zijn eigen kamer, gewoon voor de spiegel. Toch blijven zijn zangkunsten niet onopgemerkt. De moeder van Wesley vertelt anderen over het talent van haar zoon en binnen de kortste keren wordt hem in een stampvolle kroeg een microfoon in de hand gedrukt. Vol zenuwen brengt de Leidenaar het nummer ‘de Vlieger’ van André Hazes ten gehore en iedereen is meteen dolenthousiast.

Die goede kritieken geven Wesley het vertrouwen om verder te gaan. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios my love’ op. Een jaar later volgt er een tweede single: ‘Feest van de liefde’. Daarnaast neemt hij maar liefst drie keer deel aan het ‘Leids Festival van het Levenslied' en weet respectievelijk een 2e, 3e en 1e plek te bemachtigen. Ook hier wordt het talent van Wesley erkent en voor zijn vriendin is dat een goede reden om de carrière van haar vriend naar een hoger niveau te tillen: stiekem geeft ze Wesley op voor het SBS-programma Popstars.

De bescheiden Wesley reageert verbaasd als hij de brief vindt waarin staat dat hij is geselecteerd voor de auditieronde. Hij vindt zichzelf in eerste instantie geen typ voor een talentenjacht op televisie. Zonder grote ambities doet hij in juli 2009 toch auditie. En met succes. Vanaf het moment dat Wesley begint te zingen, is de jury onder de indruk van zowel zijn goede zangkwaliteiten als zijn positieve uitstraling. Ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single ‘You raise me up’ uit mag Wesley zich uiteindelijk de winnaar van Popstars noemen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wesley Klein

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wesley Klein kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.