Presentator Dennis Storm

Presentator Dennis Storm boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Dennis Storm.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dennis Storm werkte meer dan 10 jaar voor de publieke omroep. Voornamelijk als presentator van 3 Op Reis, het best scorende programma van Nederland 3. Dennis was jarenlang columnist voor zowel FHM als Lonely Planet en één van ‘s werelds grootste vrouwenbladen; Cosmopolitan. Eerder bracht hij de boeken Achievers (2012) en Weg Ermee (2018) uit en dit jaar verschijnt zijn derde boek Bali Backyard Building.

Naar aanleiding van zijn werk als frequent wereldreiziger en/of zijn boeken is Dennis Storm te boeken als gastspreker. Ook is hij te boeken voor presentaties voor evenementen, beurzen, scholen, universiteiten en bedrijven. Onderwerp(en) en tijdsduur in overleg.

De lezingen van Dennis Storm liggen in het verlengde van zijn schrijfwerk

(Weg Ermee, DIT, Als gezond verstand koning was (mei 2020). Ze gaan over de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel. Wat is er misgegaan de laatste vijftig jaar? Hoe ziet de toekomst eruit als we zo doorgaan en wat kunnen wij daaraan doen?

Naast de schoonheid van minimalisme gaan de lezingen ook over gezond verstand; over het ontbreken van een collectief doel bij de huidige jonge generaties en de plaat voor de kop die velen van ons hebben als het om de huidige toestand van de aarde gaat.

De lezingen worden aangesterkt met filmmateriaal en fragmenten uit de oude doos, en belangrijk om te weten, uiteindelijk komt alles goed.

Maatwerk

Het is mogelijk om lezingen te combineren of een thema naar keuze aan te vragen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Dennis Storm?

Voor meer informatie over Presentator Dennis Storm kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Dennis Storm

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30453 mensen

Specificaties van Presentator Dennis Storm

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Dennis Storm

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Dennis Storm kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.