Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nicolette Kluijver.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nicolette reisde als model voor oa Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star, de wereld over en kwam via een auditie binnen bij 6Pack. Twee seizoenen lang maakte ze veelbesproken items voor het programma. Haar talent bleef niet onopgemerkt. In 2006 ging Nicolette aan de slag bij BNN, waar ze meteen het 'Spuiten en Slikken'-team kon versterken. Hoe langer ze bij BNN zit, hoe gekker het wordt. Naast alle sex- en drugsavonturen zoekt Nicolette voor 'Try Before You Die' haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties.

Nicolette Kluijver presenteert het ene na het andere programma op televisie

Zo viel ze samen met Sophie Hilbrand het NOS Journaal binnen voor de Klimaatpolitie, won ze een illegale straatrace van Dennis in Jakarta voor het programma 'Weg Met BNN'. Ook deed ze mee aan 'Crazy 88' en maakte ze dagelijks een reportage tijdens 'Serious Request'. Onlangs mocht Nicolette zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award op haar naam zetten.

Naast haar rol in 'Spuiten en Slikken' en 'Try Before You Die' stapt Nicolette dit jaar ook weer het vliegtuig in voor 'Spuiten en Slikken Op Reis'.

Het presenteerwerk werpt zijn vruchten af, want in 2008 werd Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier

Ring in de categorie Televizier Talent. Na haar BNN-avontuur was het tijd voor nieuwe uitdagingen en besloot Nicolette begin 2014 over te stappen naar de commerciële omroep RTL. Hier wordt ze de presentatrice van onder andere ‘Expeditie Robinson’, ‘RTL Boulevard’ en ‘Een Goed Stel Hersens’.

Nicolette staat voor een gezonde levensstijl en is daarom al vegetariër sinds haar jeugd. In 2011 werd ze dan ook door het Nederlandse publiek verkozen tot Meest Sexy Vegetariër van dat jaar door een initiatief van Wakker Dier.

Nicolette Kluijver is een veelgevraagd dagvoorzitter en presentatrice van events.

Boeken of een optie plaatsen voor Nicolette Kluijver?

Voor meer informatie over Nicolette Kluijver kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nicolette Kluijver

Deze act is bekeken door 46857 mensen

Specificaties van Nicolette Kluijver

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Nicolette Kluijver

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nicolette Kluijver kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.