Presentatrice Miljuschka

Presentatrice Miljuschka boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Miljuschka.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Tot oktober 2007 was Miljuschka 3 jaar lang één van de VJ’s bij TMF. Zij presenteerde daar programma’s als o.a. Dag Top 5, Kweekvijver, TMF op Weg en natuurlijk TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is. Verder presenteerde zij de jaarlijkse TMF Awards. Miljuschka zet zich daarnaast ook in als ambassadrice voor Dance4Life, een organisatie waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen HIV en aids.

Vanaf 28 november 2008 speelt Miljuschka de rol van Jacqueline Brunel in de dagelijkse soapserie ONM. Daarnaast is Miljuschka te zien in de internetsoap SOUND, waarin zij de hoofdrol van DJ Joy vertolkt. Ook in 2008 is Miljuschka te zien als presentatrice van het realityprogramma Op safari in Noord-Holland, dat wordt uitgezonden op TV Noord-Holland.

Miljuschka is vanaf heden te boeken voor Presentaties, Meet & Greet en als VIP DJ.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Miljuschka?

Voor meer informatie over Presentatrice Miljuschka kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Miljuschka

Deze act is bekeken door 10170 mensen

Specificaties van Presentatrice Miljuschka

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland