Langdurig succes voor Lange Frans!

13/05/2011

2011 is in alle opzichten een fantastisch jaar aan het worden voor Lange Frans. Het jaar had een vliegende start door de hitsingle 'Zing Voor Me' met Thé Lau.

Afgelopen weken was Frans wekelijks te zien in de kijkcijferhit 'De Beste Zangers van Nederland' en viel met name op door zijn duet met Anita Meyer.

Deze maand treedt Frans maarliefst 9 keer met Marco Borsato op in het Gelredome en Sportpaleis Antwerpen. Vooruitlopend aan deze concertreeks brachten ze samen de single 'Kom Maar Op (Vrij)' uit welke hoog in de charts belandde.

Daarnaast zal hij binnenkort weer wekelijks te zien zijn met een nieuw programma bij Veronica en in het najaar wordt zijn langverwachte album uitgebracht.

Lange Frans is komende periode volop beschikbaar voor optredens. Hij is te boeken voor tape-optredens waarbij hij wordt begeleidt door een zanger en pianist. Alle grote hits komen voorbij! Daarnaast is het mogelijk om een rap op maat te laten maken of een rap-workshop te geven, ideaal voor de b2b-markt! Ook is Frans inzetbaar als presentator of discussieleider. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeking of een optie plaatsen voor Lange Frans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lange Frans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.