Het gaat goed met lange Frans

20/07/2012

Donderdagmiddag brak er brand uit in de studio van Lange Frans. De rapper moest zelfs naar het ziekenhuis, aan de beademing, zo vertelde zijn vrouw Danielle aan RTL Boulevard. Maar gelukkig valt alles mee en kan Frans gewoon op vakantie.

In de studio van de Lange Frans brak donderdag onverwacht brand uit. De rapper vluchtte de studio uit, maar probeerde tegelijkertijd ook wat bezittingen te redden en ging herhaaldelijk daarvoor terug naar binnen. Daarbij ademende hij meer rook in dan goed voor hem is. Gelukkig valt de schade mee.

"Alles oké mensen, geen paniek. Er is wat schade maar geen mensen gewond. De studio staat nog en veel spullen lijken in tact", twittert Lange Frans vrijdag.

Er zijn zestien paar schoenen zijn verbrand, een gouden plaat is weg 'maar dat zijn maar spullen', zo redeneert de rapper. Frans zelf kan het gelukkig allemaal navertellen en vertrekt morgen met zijn gezin op vakantie, zo laat hij weten via Twitter. Ook dankt hij iedereen voor de 'lieve tweets en sms'jes'.

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Lange Frans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lange Frans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.