Lange Frans

Lange Frans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lange Frans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rap, zang, presentatie... Frans is van alle markten thuis.

De reeks top 40-hits, succesvolle albums, legendarische serie mixtapes en een carriere als tv-presentator maken dat Lange Frans is uitgegroeid tot een BN'er van de bovenste plank! 

Of het nu een powerblok is met zijn grootste hits, een rap of maat of een presentatie, Lange Frans is altijd een ware Master of Ceremony!

Frans zelf is intussen met zijn hoofd alweer bij nieuwe projecten. Er komen nog minimaal twee soloalbums van hem aan, en tegelijk probeert hij jonge rappers als Lil’ Kleine te laten profiteren van zijn expertise. Maar ook nu, na alle successen en ervaringen, blijft het sleutelwoord plezier. Zolang Frans iets tof vindt, wil hij eraan mee doen. Verplichtingen of druk voelt hij niet. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Als ik gewoon een lekkere pastasaus kan blijven maken en mijn kinderen van dichtbij mag zien opgroeien, ben ik al een heel tevreden man.’

Boeken of een optie plaatsen voor Lange Frans?

Voor meer informatie over Lange Frans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lange Frans

Deze act is bekeken door 50334 mensen

Specificaties van Lange Frans

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland