Virtuele Schaats Simulator

Virtuele Schaats Simulator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Virtuele Schaats Simulator.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Het systeem bestaat uit een gedeelte van een schaatsbaan op een verhoging van 30 cm met een lengte van 4 mtr en een breedte van 2 mtr. Op deze baan zijn 2 sleuven met daarop voetpanelen waarop een deelnemer gaat staan. Op een plasma scherm ziet men een virtuele schaatsbaan en een virtuele tegenstander. Na het startschot dient de deelnemer zo snel mogelijk een schaatsbeweging te maken op de voetpanelen. Onder de sleuven wordt de schaats beweging via een interface omgezet in pulsen die de software aansturen. Op deze manier maakt de virtuele deelnemer vaart op de schaatsbaan.

De schaatsbeweging is gebouwd naar aanleiding van een studie tijdens de ontwikkeling van de klapschaats en is een nabootsing van de werkelijkheid. De deelnemer schaatst een 500 mtr. Op deze manier is de capaciteit van de simulator hoog.
De boarding van de baan kan gebruikt worden voor branding met reklame banners zodat het geheel exclusief voor een merk/ schaats sponsor kan worden ingezet op beurzen, bedrijfsfeesten en events.

Boeking of een optie plaatsen voor Virtuele Schaats Simulator?

Voor meer informatie over Virtuele Schaats Simulator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Virtuele Schaats Simulator

Deze act is bekeken door 5861 mensen

Specificaties van Virtuele Schaats Simulator

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Reiskosten: exclusief reiskosten