Patricia Paay zeer openhartig in biografie

01/05/2013

Patricia Paay is zeer openhartig in haar biografie La Paay, die vrijdag wordt gepresenteerd. "Ze is misschien wel opener dan ik", vertelt biograaf Bert van der Veer aan het AD.

Zo heeft de schrijver besloten een mailwisseling tussen Paay en haar ex Adam Curry niet te publiceren. "Ik heb die mails van Patricia mogen lezen en heb besloten ze niet in het boek te plaatsen. Ik gebruik er een stukje uit", aldus Van der Veer. "Om Adam in bescherming te nemen? Vooral omdat je dit soort mails ook in het perspectief van het moment moet zien."
 
Ook vertelt Paay in het boek over haar cosmetische ingrepen. "Ik wilde precies weten wat ze had laten aanpakken om op haar 64ste er nog zo goed uit te zien", vertelt Van der Veer. "Na de geboorte van Christina heeft ze wat aan haar borsten laten doen, daarna vond ze ze weer te groot, heeft ze ze kleiner laten maken en daarna weer groter, dacht ik."
 
Voordat ze aan het boek begonnen zijn Paay en Van der Veer een paar keer naar de bar van Hilton Amsterdam gegaan. "In het begin leek het me 'wel leuk' om het boek te maken, maar na een paar gesprekken moest en zou het me lukken ook", bekent Van der Veer. "Ze vertelde zo veel mooie dingen."

Boeking of een optie plaatsen voor Patricia Paay

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Patricia Paay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.