Patricia Paay

Patricia Paay boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Patricia Paay.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dé Showbizz diva van Nederland

Patricia Paay is terug van weggeweest met de hits van vroeger en nu zal zij het land ingaan met haar unieke tape-act.

Patricia Paay toen en nu

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormde ze haar eigen backinggroep. 

In 1983 trad ze voor de grap samen met haar moeder en haar zus Yvonne op als het trio The Star Sisters. Het werd een succes en er werden diverse grote hits gescoord. Dit was ook de tijd waarin ze haar toenmalige echtgenoot Adam Curry leerde kennen en waarmee ze naar Amerika vertrok.

Ook kent iedereen Patricia van de aantal keren dat ze voor de Nederlandse Playboy geposeerd heeft. Vanaf 2003 is ze veelvuldig te zien op televisie onder meer in de programma's  'Adam's FAmily' Dancing with the Stars, Holland's Got Talent, Diva's Draaien Door, Sterren Dansen op het IJs.

Patricia is van deze tijd, recht door zee, even spraakmakend als direct.

Boeken of een optie plaatsen voor Patricia Paay?

Voor meer informatie over Patricia Paay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Patricia Paay

Deze act is bekeken door 41312 mensen

Specificaties van Patricia Paay

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland