Danny Froger bestormt hitlijsten.

13/03/2012

De eerste single van Danny Froger is een feit: ‘Vandaag’ is een frisse up-tempo popsong en staat nu, een paar weken na de release, al in de top 10 van o.a. de Sterren.nl Top 20, de NL Top 30 en de Single Top 100.

Danny Froger is klaar om op eiegen benen te staan.


Na vele optredens met zijn vader tijdens diens theatertours en zelfs in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek, is Danny klaar om op eigen benen te staan. Achter de schermen werd het afgelopen jaar hard gewerkt aan een eigen album, waarvan ‘Vandaag’ de eerste single is: een uptempo popsong waarin de 24-jarige Danny zingt over de nieuwe weg die hij is ingeslagen. Het nummer gaat over iemand die zijn luxe leventje van zich af wil schudden. Het leven draait om wie je van binnen bent, doe je vooral niet beter voor dan je bent.

Danny Froger is te boeken met een energieke tape-act vol up-tempo Nederlandstalige hits, van o.a. Marco Borsato, De Dijk en Frank Boeijen.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.