Nieuw hit voor Danny Froger - M'n Alles

10/04/2018

Nieuw hit voor Danny Froger - M'n Alles | JB Productions Danny Froger boeken of inhuren?
De nieuwe single van Danny Froger M’n Alles is een vrolijke, lekker swingende radioplaat die inmiddels goed wordt opgepakt op de Nederlandstalige stations. In het land heeft deze song zich al bewezen want tijdens de optredens van Danny Froger stroomt de dansvloer vol en zit de stemming er direct in.

De afgelopen jaren heeft Danny Froger zich flink ontwikkeld 

Tot zanger en een uitstekende performer die helemaal op zijn plek is op een chique bedrijfsfeest maar ook uit de voeten kan op bijvoorbeeld een Nederlandstalige avond. De ervaringen die hij opdoet als vaste zanger in de bekendste kroeg van Nederland “Bolle Jan” in Amsterdam en tijdens de vele buitenlandse optredens, in bijvoorbeeld Oostenrijk en Spanje, weet hij als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen met een repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en wat uit volle borst meegezongen zal worden.

Danny of televisie en op de buhne

Het afgelopen jaar was Danny Froger een van de spraakmakers bij het populaire televisie programma Expeditie Robinson. Daarnaast was hij onlangs te gast bij de 1000e uitzending van RTL Late Night waar hij met zijn live band zijn nieuwe single ‘M’n Alles zong’.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.