Danny Froger te zien in Expeditie Robinson

08/09/2017

Danny Froger zal de komende periode veelvuldig in de media zijn door zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Gisteren is het nieuwe seizoen van start gegaan op RTL 5. In dit nu al spraakmakende seizoen zal Danny Froger zijn positie in de groep proberen veilig te stellen en gaat hij de strijd aan met onder andere Marieke Elsinga, Brace en Lil' Kleine.

De afgelopen weken is Danny Froger druk geweest met de promotie van zijn vrolijke up tempo single getiteld “Omdat ik zoveel om je geef”. Deze single doet het uitstekend in de diverse Nederlandstalige hitlijsten en zal ten tijde van de afleveringen van Expeditie Robinson nog extra aandacht gaan krijgen.

De laatste 2 jaar heeft Danny Froger zich ontwikkeld tot de zanger die hij nu is.

Een uitstekende performer die helemaal op zijn plek is op een Nederlandstalige avond maar zeker ook op een sjiek bedrijfsfeest. Met de ervaring die hij opdoet als vaste zanger in de bekendste kroeg van Nederland “de Bolle Jan” in Amsterdam en tijdens vele buitenlandse optredens, in bijvoorbeeld Portugal, Oostenrijk en Spanje, weet hij als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen met een repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en dat uit volle borst meegezongen zal worden.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.