Kleine Jongens worden groot is de nieuwe single van Danny Froger

23/03/2017

De nieuwe single van Danny Froger “Kleine jongens worden groot” blijft stijgen in de toonaangevende hitlijsten van onder andere Sterren.nl en Radio NL. De sterke ballad die gaat over de liefde tussen ouders en kinderen is onder andere al de “Parade Plaat” bij Sterren.nl geweest en heeft een stevige positie bemachtigd op de playlist van de belangrijkste Nederlandstalige Radiostations.

Danny Froger uitstekende performer

De afgelopen 2 jaar heeft Danny Froger zich ontwikkeld tot de zanger welke hij nu is; een uitstekende performer die helemaal op zijn plek is op een sjiek bedrijfsfeest maar ook uit de voeten kan op bijvoorbeeld een Nederlandstalige avond. Door de ervaring die hij opdoet als vaste zanger in de bekendste kroeg van Nederland “de Bolle Jan” en tijdens de vele buitenlandse optredens, in bijvoorbeeld Oostenrijk en Spanje, weet hij als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Danny heeft een breed repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en dat door het publiek uit volle borst meegezongen zal worden.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.