Danny Froger

Danny Froger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny Froger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single Vandaag.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong.

Vandaag stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de uptempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: Wachten Op Jou, Bailar Conmigo en Mijn Alles om er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid.

Naast zijn passie voor muziek is Danny ook regelmatig te zien op TV.

In 2017 was hij een van de deelnemers van het 18e seizoen van het reality programma Expeditie Robinson en begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. In het najaar van 2018 deed hij mee aan Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol.  Hij schuift als gast aan bij diverse programma’s en in 2020 volg je hem samen met zijn familie in het real-life programma Lieve Frogers. Sinds 2016 presenteert Danny ook en treedt hij regelmatig op in Cafe Bolle Jan. Hij is inmiddels dan ook een allround entertainer in hart en nieren!

Danny is te boeken met een uitgebreid repertoire bestaande uit eigen hits, feestelijke covers en meezing nummers.

Boeken of een optie plaatsen voor Danny Froger?

Voor meer informatie over Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny Froger

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 70349 mensen

Specificaties van Danny Froger

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Danny Froger

  • Nu of nooit, dit is de tijd. Laat het los en maak me vrij.

Vandaag. De debuut-single van Danny Froger.

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen de in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gastoptredens in de shows van zijn vader en tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong live met de band en werd steeds zelfverzekerder. Klaar om op eigen benen te staan.

Achter de schermen werd het afgelopen jaar hard gewerkt aan een eigen album, waarvan ‘Vandaag’ de eerste single is: een frisse uptempo popsong waarin de 24-jarige Danny zingt over de nieuwe weg die hij is ingeslagen. Het nummer gaat over iemand die zijn luxe leventje van zich af wil schudden. Het leven draait om wie je van binnen bent, doe je vooral niet beter voor dan je bent.

Het volledige album van Danny zal in de zomer van 2012 verschijnen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.