Danny Froger

Danny Froger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny Froger.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Hoe kan dit ook anders met een naam als Froger.

Vader René vond het tijd voor en gezamelijk optreden toen Danny 16 jaar was. En dan ook maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek. Danny heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als zanger en begin 2012 kwam zijn eerste single uit 'Vandaag'

Een verrassende volwassen popsong welke in diverse hitlijsten enkele weken nummer 1 heeft gestaan en veel gedraaid werd op de radio. Zijn 2e single en uptempo zomer plaat 'Harder' werd ook super goed ontvangen.

Optredens en debuut als Televisie presentator

Danny treedt tegenwoordig veel op in Café Bolle Jan in Amsterdam. En is hij door heel Nederland te vinden met zijn feestelijk repertoire. Deze zomer maakt hij debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland.

Boeken of een optie plaatsen voor Danny Froger?

Voor meer informatie over Danny Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny Froger

Deze act is bekeken door 28624 mensen

Specificaties van Danny Froger

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set