Ralf Mackenbach in jury 'My Name Is...'

05/07/2011

De zoektocht naar de beste impersonator van Nederland en België gaat weer beginnen: 'My Name Is...', komt terug bij RTL 4. Vanaf zaterdag 20 augustus zoekt een vakkundige jury naar kinderen en volwassenen die hun favoriete artiest voortreffelijk kunnen nadoen.

Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een grote (inter-)nationale artiest. Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Bram Vandeputte nemen de presentatie voor hun rekening en ontfermen zich over de kandidaten.

De deskundige jury van ‘My Name Is...' bestaat dit jaar uit zangeres Do, danseres en realityster Kelly Pfaff, Junior Eurovisiesongfestivalwinnaar Ralf Mackenbach en musicalproducent en presentator Albert Verlinde. Zij zullen in een aantal auditierondes de beste kandidaten selecteren. De winnaars van deze voorrondes strijden uiteindelijk tegen elkaar in een zinderende live finale. Wie wordt dit jaar dé Beyoncé, Adèle, Rihanna of Bruno Mars? Wie komt er met zijn performance het dichtst bij zijn of haar idool?