Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach Boeken of Inhuren? | JB Productions Willeke Machiels

Ralf Mackenbach boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ralf Mackenbach.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Winaar Junior Songfestival 2009.

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). In 2009 won Ralf, op 13 jarige leeftijd, het Junior Songfestival met zijn nummer ‘Click Clack’. Later dat jaar sleepte hij met dit nummer ook de Europese overwinning in Kiev binnen. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond Ralf wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s.

Daarnaast sleepte Ralf zijn eerste platencontract binnen bij EMI Music. Zijn eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove’, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Inmiddels is Ralf weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid. Dit is zeker merkbaar op zijn derde album ‘Seventeen’, dat  in oktober 2012 uitkwam bij  platenlabel Cloud 9 Music. 

In februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single ‘Vandaag’ uit, een vertaling van de Engelstalige track ‘Today’ van Ralf’s 3e album.

In mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions. Hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige dancetrack ‘Over You’, die al snel op nummer 1 stond in de KidsTop20!

Momenteel is Ralf druk bezig met zijn studie technische natuurkunde op de Technische Universiteit van Eindhoven, maar ook muzikaal blijft hij een bezige bij! In 2015 komt er een solo single en een duet van hem uit!

Boeken of een optie plaatsen voor Ralf Mackenbach?

Voor meer informatie over Ralf Mackenbach kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ralf Mackenbach

Deze act is bekeken door 128007 mensen

Specificaties van Ralf Mackenbach

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 1 persoon