Special act Service op Stoom

Special act Service op Stoom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Special act Service op Stoom.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De stoombutler lijkt een fantasievolle creatie uit één van de boeken van Jules Verne; Stoombutler JF-09. Een nostalgische uitgevoerde mens-machine die zich voortbeweegt door middel van stoomtechnologie en bestuurd wordt door zijn eigen butler-machinist.

Een Butler op Stoom - een bizarre verschijning op jouw event

Terwijl het geluid te horen is van een stoommachine en een nagalmende stoomfluit voert deze butlerautomaat nauwgezet zijn taak uit. De meters worden regelmatig gecheckt en hij wordt van verse olie en kolen voorzien. Al stoom spuwend vermaakt hij het publiek met kleine stijlvolle gimmicks en een verrassende butlerservice.

Stoomkleppen, manometers, gloeiende radiobuizen en twee butlers die zo uit een tijdmachine lijken gestapt. Al met al een spectaculaire verschijning voor vele gelegenheden.

Specificaties straattheater act Service op Stoom

Deze act is los te boeken, maar wordt veelal in combinatie met andere animatie-acts gespeeld.

 • Kan ingezet worden als ontvangstact;  een stijlvol, subtiel komisch onthaal met o.a. de mogelijkheid gasten te verwijzen en andere dienstverlenende taken te verrichten.
 • Of als mobiele act tijdens een evenement; entertainment act die zich tussen het publiek beweegt waarbij  met allerlei kleine butler gimmicks steeds weer even een glimlach opgewekt wordt.
 • Beursact; als eyecatcher in een stand, als intermediair tussen beursbezoekers en de standhouder, voor het ondersteunen van een actie, etc. 
 • Openingsact / officiële handeling;   voor een speciaal op maat gemaakt officieel moment .

Boeken of een optie plaatsen voor Special act Service op Stoom?

Voor meer informatie over Special act Service op Stoom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Special act Service op Stoom

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31978 mensen

Specificaties van Special act Service op Stoom

 • Tijdsduur: 3 x 30-45 min. of 2 x 70 min. binnen 3 uur
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Special act Service op Stoom

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9,5.

VZW Lommel Groeiend Handelscentrum

 • Door: Roger
 • Locatie: Lommel / België
 • Datum:

Een schitterend optreden, ondanks het slechte weer!

Waardering:

9,5

Boeking of een optie plaatsen voor Special act Service op Stoom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Special act Service op Stoom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.