Babette van Veen heeft geen presenteerambities

12/10/2012

Babette van Veen ziet zichzelf niet snel een grote show aan elkaar praten. "Ik denk niet dat ik een goede presentatrice zou zijn", vertelt de 44-jarige duizendpoot aan Novum Nieuws. "Ik vind het vooral leuk om met mensen over het leven te praten. Wat dat betreft zou een talkshow beter bij me passen."

De actrice, zangeres en schrijfster geniet van de vele kanten van haar carrière. "Als ik alleen actrice was geweest, zat ik waarschijnlijk in de bijstand. Doordat ik van alles doe, heb ik een heel leuke carrière."

Juist de combinatie van werkzaamheden houdt Van Veen scherp. "Voor de KRO-serie Vrijland heb ik wekenlang in een weiland gestaan. Nu sta ik in de theaters met de kerstrevue van Mike & Thomas. Daarvoor moet ik weer veel zingen. Dat is echt weer even op m'n tenen lopen."

Van Veen hoopt haar eigen kinderserie op televisie te krijgen. Onlangs pitchte ze haar eerste script voor een kinderserie. "Ik weet nog niet of het iets wordt, maar ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken."

Die kinderen komt Babette ook tegen in haar rol als ambassadrice van de Guusje Nederhorst Foundation. Vooral de kansarme kinderen die ze op die manier tegenkomt, raken haar. "Woensdag hadden we een speciale vertoning van de bioscoopfilm Mees Kees, voor wat wij vergeten kinderen noemen. Kinderen die niet meer thuis wonen. Wij zorgen dat ook die kinderen af en toe iets leuks kunnen doen."

Boeking of een optie plaatsen voor Babette van Veen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Babette van Veen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.