Babette van Veen

Babette van Veen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Babette van Veen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Babette van Veen verwierf bekendheid danzij haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze speelde in diverse tv-series, films en theaterstukken. Net als haar vader Herman van Veen zingt Babette graag. Op haar CD 'Winter' zingt Babette met een bigband jazzliedjes afkomstig uit de jaren ’40.

In augustus 2009 is haar nieuwste album 'Vertrouwelijk' uitgekomen. Hierop staan songs met Nederlandstalige swingjazz welke zeer herkenbare teksten bevatten. Babette vertelt: "Voor mij is het nostalgische bigbandgeluid het ideale decor voor de persoonlijke verhalen die ik in mijn liedjes wil vertellen. Want daar is het allemaal om begonnen: herkenbare liedjes over het hier en nu, die troost kunnen geven, die kunnen ontroeren, die angsten kunnen bezweren, maar die je bovenal een zonnig humeur bezorgen."

Babette van Veen brengt Nederlandstalige Jazz en wordt begeleidt door
Tape, Piano, Combo of Big Band!

Boeken of een optie plaatsen voor Babette van Veen?

Voor meer informatie over Babette van Veen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Babette van Veen

Deze act is bekeken door 35416 mensen

Specificaties van Babette van Veen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set