De Sint Muziekstrijd

De Sint Muziekstrijd boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sint Muziekstrijd.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Sint Muziekstrijd is een sportieve, muzikale strijd tussen de jongens en de meisjes, waarbij ze zich op alle fronten kunnen meten.

Dave van der Wal samen met Zoekpiet

Quizmaster Dave van der Wal is als ervaren zanger en presentator de juiste persoon om de strijdende partijen door deze spannende show te loodsen. Tim zal worden vergezeld door een geluidstechnicus en de ondeugende en onhandige Zoekpiet. Zoekpiet is altijd op zoek naar nieuw talent en is gek op spelletjes.

Er zullen veel bekende (sinterklaas)hits gezongen worden, maar daarnaast zijn er kwisjes en muzikale wedstrijdjes nodig om te zien wie vandaag het muzikaalst is; de JONGENS of de MEISJES. Zoals altijd zal het een close finish worden. De conclusie zal zijn dat het niet zoveel uitmaakt wie er wint, maar dat het juist zo leuk is om sámen te spelen.

Let op! Na afloop van het programma wordt er direct afgebroken op naar het volgende optreden te gaan, houdt hiermee rekening voor het inplannen van het Sinterklaasbezoek.

Boeken of een optie plaatsen voor De Sint Muziekstrijd?

Voor meer informatie over De Sint Muziekstrijd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Sint Muziekstrijd

Deze act is bekeken door 10265 mensen

Specificaties van De Sint Muziekstrijd

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)