Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten

Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mystiek uit het Oosten

Aladdin is in staat het publiek op een charmante, maar vooral op een mysterieuze wijze te entertainen. Aladdin legt Tarotkaarten en is bedreven in de handleeskunde.

Kaartleggen door Aladdin

Bij de Tarotkaartlegging vertelt Aladdin een stuk over uw verleden, heden en toekomst, waarin een aantal aspecten aan de orde komen zoals, liefde, relatie, werksituatie, huiselijke situatie en de manier waarop u in de maatschappij en in het leven staat.

Handlezen, wat zeggen de lijnen van de hand

Handleeskunde wordt al duizenden jaren beoefend en behoort tot een zeer oude tak van waarzeggerij. Het doel van handleeskunde is de persoon van wie je de handen leest een beter inzicht te geven in zichzelf zodat hij of zij zich beter innerlijk kan ontplooien. Aan de hand van de lijnen die in iemands hand lopen en die bij ieder mens verschillend zijn, kan Aladdin iets vertellen over iemands karakter en leven.
In een Oosters en mystieke sfeer gunt Aladdin elke belangstellende gast een blik in de toekomst. Héél verrassend en origineel op bedrijfsfeesten.

Een absolute publiekstrekker!

Boeken of een optie plaatsen voor Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten?

Voor meer informatie over Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten

Deze act is bekeken door 32371 mensen

Specificaties van Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Den Haag (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aladdin Mystiek - Handlezen - Magie - Tarotkaarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.