De Kast

De Kast boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kast.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.  

Sinds hun reünieconcert in november 2006 komt de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden.

Inmiddels is de comeback van De Kast een feit

In 2010 kwamen ze met een nieuw album en de theatertour ‘Welkom Thuis’ Na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd destijds binnen op 3 in de albumlijsten. 

De belangstelling is er nog steeds voor De Kast en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een bijzondere plaats in het Nationale popcircuit inneemt. Dat zie je ook tijdens hun live concerten waar ze een ongekend register aan hits uit “de kast” halen en van jong tot oud overtuigen met hun kwalitatieve Nederlandse popsongs!

Ze speelden afgelopen jaar o.a op: Glemmerbeach, Oerrock en het TT festival te Assen!De Kast is een vaste waarde in de markt en uitgebreid beschikbaar voor de evenementen en festivals. 

Bel voor beschikbaarheid en mogelijkheden! (festivals, feesttenten, bedrijfsfeesten, unplugged sessies e.d.)

Boeken of een optie plaatsen voor De Kast?

Voor meer informatie over De Kast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kast

Deze act is bekeken door 35197 mensen

Specificaties van De Kast

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 5 personen