Anita Meyer

Anita Meyer boeken of inhuren? | JB Productions Roy Beusker

Anita Meyer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anita Meyer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ruim 30 jaar staat Anita Meyer aan de top van het Nederlandse entertainment!

Samen met The Rainbow Train van Hans Vermeulen had Anita Meyer in 1976 een no.1 hit met "The Alternative Way". In het jaar 1981 was haar grote doorbraak met de enorme no1. hit. "Why Tell Me Why". Dit werd de best verkochte plaat van 1981. De start voor een imposante carriere was gezet. Enorme hits zoals "They Don't Play Our Lovesong Anymore", "Idaho", "The One That You Love", "Het Spijt Me", e.v.a  volgden. Later treedt Anita op in de reeks concerten van Lee Towers in Ahoy. Zij zingen daar samen "Run To Me" en ook dat werd weer een dikke no1. hit! Twee jaar later waagt Anita, toen als eerste zangeres ooit, zelf de stap naar Ahoy met als resultaat een hele reeks uitverkochten voorstellingen.

Met de internationale megahit "Why Tell Me Why", en meerdere Top-10 noteringen.

Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp. Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit.

Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten. Dit smaakt naar meer en in 2009 zet Anita een nieuwe stap. Ze neemt samen met het Metropole Orkest het album "Tears Go By" op: een prachtig album met popsongs uit de jaren '50, '60 en '70. 

de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren 80 en 90!

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud, een vakvrouw cumlaude en - volgens insiders - een plezier om mee te werken.

Mogelijkheden m.b.t. boekingen van Anita Meyer

Anita Meyer (Tape)

 • Tape optreden
 • Speelduur 1 x 30 min.
 • Inclusief technicus en monitor/A-set

Anita Meyer (Tape - particulieren)

 • Tape optreden
 • Speelduur 1 x 30 min.
 • Inclusief technicus en monitor/A-set

Anita Meyer (Gastsoliste)

 • Live optreden met diverse bands en orkesten (alleen ‘op aanvraag’ mogelijk)
 • Speelduur: 1 x 20/30 min. of 2 x 15 min.
 • Inclusief monitorset
 • Inclusief 1 repetitie op de dag zelf (tijden in overleg)
 • Exclusief licht, geluid, arrangementen
 • Exclusief evt. extra wachturen monitoring ivm eerder klaarstaan, soundchecks en/of repetities
 • Tip: Huur arrangementen & Muzikale coordinatie: informeer naar de mogelijkheden

Boeken of een optie plaatsen voor Anita Meyer?

Voor meer informatie over Anita Meyer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anita Meyer

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 87952 mensen

Specificaties van Anita Meyer

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Anita Meyer

Anita Meyer staat al meer dan 30 jaar aan de top als zangeres in Nederland. In 1976 brak zij landelijk door met Hans Vermeulen's The Alternative Way en daarna volgde een glansrijke muziekcarrière met vele hits en hoogtepunten. Met name het mega succes van Why tell me why (1981) en de concerten met Lee Towers in een uitverkocht Ahoy' klinken nog volop na in onze oren en harten.
Toch is Anita Meyer ondanks al het succes altijd dezelfde nuchtere en innemende persoonlijkheid gebleven. Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Vanuit die passie staat ze dan ook nog steeds veelvuldig op podia in alle uithoeken van Nederland. Omdat Anita Meyer vooral wil doen wat ze leuk vindt laat ze zich zo nu en dan verleiden tot nieuwe avonturen. Zo trad ze in 2005 op als teamcaptain in het succesvolle TV programma 'Het gevoel van...' en stond ze als speciale gast geprogrammeerd tijdens het TROS Muziekfeest voor een uitverkochte Amsterdam Arena.

Nieuw hoogtepunt in Anita's imposante carrière vormen de optredens in Ahoy waar zij gedurende 13 dagen een van de sterren was tijdens Musicals in Ahoy' 2006 naast o.a. de Amerikaanse superster Vanessa Williams. Najaar 2006 voegt zij weer een nieuw hoofdstuk aan haar carriere toe als zij de rol speelt van de oude wijze kat Grizabella in de Joop van den Ende productie CATS.

Naast al deze nieuwe initiatieven gaat Anita rustig door met optreden overal in het land. Want zoals ze zelf zegt 'Rustig aan doen is niets voor mij en zingen is het leukste wat ik kan doen'. Daarmee heeft deze vakvrouw die al dertig jaar doorgaat als 's lands populairste zangeres na de doorslaande hitsuccessen uit de jaren '80 haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd. Aanhoudend succes berust nooit op toeval! Hits van Anita Meyer, onder andere: Alternative Way, Why tell me why, They don't play our lovesongs, Run to me (Lee Towers)

Aanhoudend succes berust nooit op toeval
Een van de beste zangeressen van Nederland is volop in de belangstelling.

Anita Meyer gaat dit jaar o.a. een hoofdrol vervullen in de speciale Joop van den Ende productie ‘Musicals in Ahoy’. Samen met andere toppers als Chantal Janzen, Stanley Burleson, Antje Monteiro en Danny de Munk staat zij van 17 t/m 26 mei opnieuw voor een uitverkocht Ahoy. Daarmee keert ze terug naar de plek waar zij als eerste Nederlandse artieste samen met Lee Towers zoveel successen kende.

En dat Anita Meyer nog steeds ongekend populair is blijkt wel uit de vele optredens die zij doet in het land.

Hoofdrol in Musical klassieker CATS
Vanaf september gaat Anita Meijer de hoofdrol spelen in de nieuwste musical van Joop van de Ende Theaterproducties “Cats”. Deze grootste reizende productie toert dit najaar langs de Nederlandse theaters. Anita kruipt in de huid van de “oude kat” Grisabella die ‘s nachts op de vuilnisbelt de jongere katten van haar wijsheden voorziet.

Daarmee is weer opnieuw bewezen hoe veelzijdig deze populaire artieste inmiddels is. “Ik doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind” meldde zij onlangs in een interview in de Telegraaf. “En dit vind ik een enorm leuke en nieuwe uitdaging”.

Een voorproefje krijgen we al tijdens Musicals in Ahoy van 17 t/m 26 mei waar Anita temidden van een uitgebreide cast met musical toppers als Stanley Burleson, Danny de Munk, Chantal Janzen en Antje Monteiro te bewonderen zal zijn.

In 2017 doet Anita Meyer voor de tweede keer mee aan het populaire AVROTROS Tv-programma Beste Zangers (voorheen De Beste Zangers van Nederland). De nog steeds razend populaire zangeres, die in 2011 het derde seizoen van het programma won, neemt het op tegen onder anderen Brace en Dennie Christian. Ook Maan, Tommie Christiaan, Tania Kross en Kenny B doen dit jaar mee aan Beste Zangers.

En dat Anita Meyer nog steeds ongekend populair is blijkt wel uit de vele optredens in het hele land en groeiende stroom aanvragen voor TV en interviews.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Anita Meyer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anita Meyer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.