Het Stalen Ros (Beurs-Act)

Het Stalen Ros (Beurs-Act) boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Stalen Ros (Beurs-Act).

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Behalve dat het Stalen Ros als een bijzondere eyecatcher in de beursact fungeert, is het ook dé manier om op een sympathieke manier met beursbezoekers in contact te komen.

Wie n.l. te snel langs de stand loopt en/of een tentoongesteld product niet opmerkt, wordt onherroepelijk geflitst! Met een bon voor een snelheidsovertreding tot gevolg. Er is nog een manier om onder de bon uit te komen.
Wanneer hij/zij een visitekaartje achterlaat, wordt er nergens meer over gesproken…

Kans op prijs

Extra aantrekkelijk wordt het wanneer ze met het achterlaten van hun visitekaartje ook nog kans maken op een prijs. De standhouder kan zelf bepalen welke prijs- of prijzen hij beschikbaar stelt.

Een positieve geste en wellicht een leuk nieuw contact erbij; twee vliegen in 1 klap!

Boeken of een optie plaatsen voor Het Stalen Ros (Beurs-Act)?

Voor meer informatie over Het Stalen Ros (Beurs-Act) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Stalen Ros (Beurs-Act)

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Promotie- en Beurs Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20054 mensen

Specificaties van Het Stalen Ros (Beurs-Act)

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Stalen Ros (Beurs-Act)

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Stalen Ros (Beurs-Act) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.