Motoragent en een mobiele brandkast

Motoragent en een mobiele brandkast boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Motoragent en een mobiele brandkast.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hét voorwerp waarmee een nieuw pand geopend wordt of een bijzonder kado dat wordt aangeboden, is vanzelfsprekend van onschatbare waarde.
Daarom wordt de gouden sleutel/ chipcard/ kado o.i.d. onder escorte aangevoerd.

Wanneer de directeur (burgemeester,…) de sirene in werking stelt komt er een motoragent in nostalgische motorkleding op zijn mini-motor aangereden.

Zwaailicht, combinatie, kado!

Achter zijn motor met zwaailicht hangt een aanhangwagen met daarop een zware brandkast. Samen met de directeur gaat de agent de cijfercombinatie te lijf. Wanneer het ze gelukt is de brandkast te openen, ligt daar het kado of het voorwerp waarmee het pand officieel geopend kan worden!

Een productie waarop, naast de hierboven beschreven versie, nog vele andere varianten mogelijk zijn. Wij denken graag mee over een passende invulling voor uw evenement.

Tip! Deze opening kan in veel gevallen ook uitgebreid worden met  een sabreur en een bijzonder champagnemoment. Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Motoragent en een mobiele brandkast?

Voor meer informatie over Motoragent en een mobiele brandkast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Motoragent en een mobiele brandkast

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17309 mensen

Specificaties van Motoragent en een mobiele brandkast

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Motoragent en een mobiele brandkast

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Motoragent en een mobiele brandkast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.