VIP in mini-Harley met zijspan

VIP in mini-Harley met zijspan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van VIP in mini-Harley met zijspan .

Prijs op aanvraag

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer een spreker de persoon aan wil kondigen die de officiële handeling zal verrichten ( de eerste steen leggen, het kado overhandigen) blijkt er een probleem te zijn.

Deze belangrijke persoon ( eventueel met zich mee dragend de gouden sleutel..het kado…etc.) is vast komen te zitten in het verkeer.

De spreker laat het publiek weten door deze situatie op dit belangrijke moment in verlegenheid te zijn gebracht, maar dat er alles aan gedaan zal worden de persoon in kwestie zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen.

Dan klinkt er door de ruimte plotseling opzwellend sirene-geluid overgaand in ‘slapstickachtige’ muziek. Er komt een agent van de verkeerspolitie met de gestrande persoon binnengereden. Grote hilariteit bij het publiek, want het blijkt altijd weer een kolderiek gezicht; een VIP in een veel te kleine zijspan!

Na deze enerverende rit en deze komische entree kunnen op het podium de nodige woorden gesproken worden en kan de officiële handeling alsnog plaatsvinden…

Boeken of een optie plaatsen voor VIP in mini-Harley met zijspan ?

Voor meer informatie over VIP in mini-Harley met zijspan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor VIP in mini-Harley met zijspan

Deze act is bekeken door 8183 mensen

Specificaties van VIP in mini-Harley met zijspan

  • Tijdsduur: