De Engelse Guard

De Engelse Guard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Engelse Guard.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijd voor wisseling van de wacht. Hij had allang op het paleis moeten zijn. Een navigatiesysteem zou geen overbodige luxe zijn geweest, want hij is flink uit koers geraakt.

Een heerlijke komische straattheater act 

Met zijn mobiele wachthokje is hij nog wel even onderweg. Maar gelukkig zijn er altijd weer behulpzame voorbijgangers die hem de weg wijzen. Overigens kan hij het nog wel even uitzingen, zijn wachthokje is uitgerust met allerhande praktische voorzieningen.

Als tenminste alles naar behoren blijft functioneren. Want zijn diepgewortelde engelse tradities eisen van tijd tot tijd hun tol. Snel laat hij zich niet van de wijs brengen, want te laat of niet, als het tijd is voor ‘a cup of tea’ kan alles en iedereen hem even gestolen worden.

Bijzonderheden inzetten straattheater act de Engelse guard

  • De Engelse Guard wordt veelal gespeeld als straattheater act op festivals en is dan ook vnl. geschikt voor buitensituaties.
  • Verzoek aan de organisatie: graag een hoge overkapte  ruimte regelen op straatniveau voor het opbouwen van het koninklijk mobiel met wachthokje.

Boeken of een optie plaatsen voor De Engelse Guard?

Voor meer informatie over De Engelse Guard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Engelse Guard

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21881 mensen

Specificaties van De Engelse Guard

  • Tijdsduur: 3 x 30-45 min. of 2 x 70 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Engelse Guard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Engelse Guard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.