De Engelse guard

De Engelse guard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Engelse guard.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Tijd voor wisseling van de wacht. Hij had allang op het paleis moeten zijn. Een navigatiesysteem zou geen overbodige luxe zijn geweest, want hij is flink uit koers geraakt.

Met zijn mobiele wachthokje is hij nog wel even onderweg. Maar gelukkig zijn er altijd weer behulpzame voorbijgangers die hem de weg wijzen. Overigens kan hij het nog wel even uitzingen, zijn wachthokje is uitgerust met allerhande praktische voorzieningen.

Als tenminste alles naar behoren blijft functioneren. Want zijn diepgewortelde engelse tradities eisen van tijd tot tijd hun tol. Snel laat hij zich niet van de wijs brengen, want te laat of niet, als het tijd is voor ‘a cup of tea’ kan alles en iedereen hem even gestolen worden…

Boeken of een optie plaatsen voor De Engelse guard?

Voor meer informatie over De Engelse guard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Engelse guard

Deze act is bekeken door 8684 mensen

Specificaties van De Engelse guard

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland