Het kleinste orgeltje ter wereld

Het kleinste orgeltje ter wereld boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het kleinste orgeltje ter wereld.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Onder luid gekrijs van een aap komt draaiorgelmuziek naderbij. Komt dat zien, komt dat horen…HET KLEINSTE ORGELTJE TER WERELD!

HET KLEINSTE DRAAIORGELTJE TER WERELD IS EEN STRAATANIMATIE

En een curiositeit die op nostalgische kermissen niet zou hebben misstaan. Het minuscule orgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. En hoewel aap Benjamin het mansen met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich regelmatig liever op andere zaken. Zodra hij door het publiek wordt afgeleidt, maakt hij met zijn apenstreken dankbaar van de aandacht gebruik. De opvallend uitziende orgelvrouw verplaatst haar kar met Benjamin en het piepkleine orgeltje door het festivalgebied en probeert hem nog enigszins onder controle te houden…

Walking act 'Het kleinste draaiorgeltje ter wereld'; een ludieke mobiele straattheateract voor festivals en andere buitenevenementen!

Aap of acteur… Hollywoods specialisten op het gebied van special effects ontwikkelden de meest geavanceerde aap creaties voor de Amerikaanse filmindustrie. Een Nederlands special effect team is met deze know how de uitdaging aangegaan  een aap te bouwen die de werkelijkheid heel dicht nadert.  Met name door de verfijnde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een nagenoeg levensechte huid is de verwarring compleet. En het publiek speculeert vaak nog lang; was hij nu echt of niet?

Boeken of een optie plaatsen voor Het kleinste orgeltje ter wereld?

Voor meer informatie over Het kleinste orgeltje ter wereld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het kleinste orgeltje ter wereld

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27436 mensen

Specificaties van Het kleinste orgeltje ter wereld

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes, 4 uur, inclusief pauzes
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het kleinste orgeltje ter wereld

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het kleinste orgeltje ter wereld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.