Django Wagner samen met...

25/03/2014

Op vrijdag 23 mei zal het album 'Samen' van Django Wagner uitkomen. Het is al weer het vierde album van de zanger. De titel geeft al aan dat Django voor dit album een samenwerking aan is gegaan met bevriende collega’s uit het vak.
 
Wolter Kroes, Vinzzent, Sieneke, Antje Monteiro, Peter Beense, Dennie Christian en Frans Duijts zijn samen met Django de studio ingedoken. Naast deze duetten zullen er ook een aantal solo nummers op het album te horen zijn.  
De lancering van dit album valt samen met de viering van het lustrum als artiest voor Django, het is namelijk vijf jaar geleden dat hij zijn eerste album uitbracht. Dit moet natuurlijk gevierd worden en dat doet hij op donderdag 22 mei.  Begeleid door een 32-koppige band zal Django samen met een deel van de collega’s die meewerken aan het album en live-concert geven.
 
Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen dat de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk en plezier te bezorgen.’’

Boeking of een optie plaatsen voor Django Wagner

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Django Wagner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.