Zilveren Harp voor Django Wagner

23/11/2012

Donderdag 22 november ontving Django Wagner een Zilveren Harp. Deze onderscheiding is de aanmoedigingsprijs van Buma Cultuur. Django ontving de Harp in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park te Hilversum uit handen van Daniël Dekker. Dit onder toeziend oog van de Nederlandse pers.

De Zilveren Harpen worden jaarlijks uitgereikt aan opkomende artiesten om hen aan te moedigen door te gaan in het vak.
De sympathieke zigeunerzanger uit Nuenen maakt furore in het land met een nieuwe sound. "Kali" (met het Rosenberg Trio) was zijn debuutsingle en vele hits volgden daarna. De door Berk Music uitgebrachte albums "Kali" en "Mijn Gevoel" bereikten reeds de gouden status. Begin vorige maand verscheen zijn derde album "Als De Nacht.." met daarop zijn meest recente hit "Die Ene Mooie Vrouw".

Buma Cultuur directeur Frank Helmink: "De winnaars van een aanmoedigingsprijs verdienen maximale aandacht en erkenning." Django reageerde verheugd: "Wat een geweldige eer om deze mooie prijs te mogen ontvangen!"

Boeking of een optie plaatsen voor Django Wagner

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Django Wagner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.