Django Wagner

Django Wagner boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Django Wagner.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009.

Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker! Je kan dit nummer 10 keer achter elkaar opzetten en mensen zullen nog steeds meezingen.

Na Kali volgden grote hits als:

 • “Mooie blauwe ogen“
 • “Mijn naam dat is Marina”
 • “Maar toch blijf je me trouw”
 • “Die ene mooie vrouw”
 • “Dat ene moment”
 • “We dansen samen de bossa nova”

Succesvolle cd-albums zijn “KALI”, “MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht” krijgt hij een gouden cd uitgereikt.

Boeken of een optie plaatsen voor Django Wagner?

Voor meer informatie over Django Wagner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Django Wagner

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 186091 mensen

Specificaties van Django Wagner

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Techniek: inprikken op aanwezig geluid.
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Django Wagner

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Partyboerderij Tob

 • Door: Danielle Lakerveld
 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Een gezellige avond met deze zanger!

Waardering:

8,5

Biografie van Django Wagner

Django Wagner groeide op in een échte muzikale zigeuner familie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed en hij spreekt vier talen, waaronder de Sinti taal. Django verkeert in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en uiteraard het Rosenberg Trio.

De debuutsingle “Kali” groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Voor deze single werd een samenwerking aangegaan met zijn muzikale familie, niemand minder dan het Rosenberg Trio. Het virtuoze spel van Het Rosenberg Trio, het vioolspel van neef Martien Wagner in combinatie met de warme, volle stem van Django bleek een schot in de roos. In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje.

De tweede single “Mooie Blauwe Ogen” bestormde binnen no time de Top 10 in de Mega Top 100 en hiermee mag Django met recht een van de grote ontdekkingen van 2009 genoemd worden.
 
Eind 2009 verscheen het debuutalbum van Django Wagner met als titel “Kali”. Dit album bevat natuurlijk de single “Kali”, “Mooie Blauwe Ogen” en “Mijn Naam Dat Is Marina”.


Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Django Wagner

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Django Wagner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.