Willem Barth

Willem Barth boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Willem Barth.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Willem Barth heeft zich met zijn eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld. Barth werd ontdekt door John Spencer. 

Willem Barth brak in 2009 landelijk door met de hitsingle Aan Alle Mooie Meiden

Ook met nummers als
  • Bella Bella Signorina
  • Lieve Heer Heb Medelij
  • Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen

Wist hij in rap tempo uit te groeien tot een van de smaakmakers binnen het volkse segment.

Verboden Liefde is een volgend hoofdstuk in zijn carrière

Die de afgelopen jaren een vlucht heeft genomen. Zo is Barth sinds de release van zijn vorige album een duettenpartner met Marianne Weber geworden, en had hij zijn eigen real life soap
- Aangenaam Willem Barth op Sterren.nl.
 

Tijd voor wederom een verdieping in zijn carrière 

Willem heeft samengewerkt met zanger, producer, componist en tekstschrijver Frank Verkooyen. Een naam die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts, Grant & Forsyth en Rene Schuurmans werkte. Ook zijn er bijdragen aan het album geleverd door Jeff Weber en Alie Bakker.
Liedjes waarmee hij het land in kan om vanaf de bühne de zalen en feesttenten plat te spelen. “Een album is als een soort foto, de liedjes als een momentopname van het leven. Ze gaan tot in de eeuwigheid mee en dus moet het helemaal perfect zijn. Dat is op Verboden Liefde goed gelukt.”

Boeken of een optie plaatsen voor Willem Barth?

Voor meer informatie over Willem Barth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Willem Barth

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50247 mensen

Specificaties van Willem Barth

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Willem Barth

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Willem Barth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.