Goochelaar Richard Top Mobile Magie

Goochelaar Richard Top Mobile Magie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Richard Top Mobile Magie.

11 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke.

Het is vanouds een straat- en podiumkunst, waarbij door middel van vlugge hand- en vingerbewegingen een bedrieglijk, vaak optisch effect wordt gecreëerd. De bedoeling is dat het de toeschouwers onduidelijk blijft hoe dat effect, het 'onmogelijke', tot stand komt. Iemand die de kunst van het goochelen beoefent noemt men een goochelaar of illusionist.

Op gebied van het mobiele goochelen zijn er diverse mogelijkheden zoals 

Goochelen bij de gasten aan tafel

Op (bedrijfs)feesten schuift tafelgoochelaar Richard met een jaszak vol trucs aan bij uw gasten aan tafel. Daar vertoont hij enkele trucs direct onder het toeziend oog van de gasten. In vaktermen heet dit ook wel 'Close Up Magic'.

Bij goochelaar Richard aan tafel

Goochelaar Richard krijgt een vaste plaats aangewezen. Hier installeert hij zich achter zijn goocheltafel en vermaakt de passerende gasten met verbluffende korte trucs.

Lopende goochelaar door zaal/centrum

Deze vorm is uitstekend geschikt voor winkelcentra en beurzen! Te voet zoekt hij zijn eigen publiek, met enkele grappige gimmicks weet goochelaar Richard uw gasten voor zich te winnen. Als hij eenmaal de aandacht heeft gaat hij door met een aantal verrassende trucs waarna hij weer een volgend 'slachtoffer' gaat zoeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Richard Top Mobile Magie?

Voor meer informatie over Goochelaar Richard Top Mobile Magie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Richard Top Mobile Magie

Deze act is bekeken door 58363 mensen

Specificaties van Goochelaar Richard Top Mobile Magie

  • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Mevrouw H. Graf

  • Ingevuld door: Heidi Graf
  • Locatie: Warmond
  • Datum: dinsdag 13 december 2011

Reactie:

“Het kontakt vooraf per mail was snel en efficient. Zoals belooofd was er ook persoonlijk kontakt tussen de kunstenaar Richard Top en mij. Hij vermaakte ons met zijn kunst en straalde zelf ook plezier…”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 11 klantwaarderingen