Draaiorgel De Barometer

Draaiorgel De Barometer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Draaiorgel De Barometer.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Barometer is met name in Noord Holland een beroemdheid. Tientallen jaren viel het 90 jaar oude orgel te beluisteren in de Zaanstreek en Kennemerland. De toenmalige exploitant Bonewit haalde de landelijke dagbladen met zijn reis naar Rusland. In 1958 concerteerde het orgel op het Rode Plein. Een absolute cultuurshock voor de toenmalige Sovjet burgers.

Harmonieus draaiorgel

Nu speelt de Barometer, die overigens pas zeer onlangs volledig werd gerestaureerd, voor de felicitatiedienst in binnen- en buitenland bij zowel particulieren als bedrijven.

De Barometer is een harmonieus draaiorgel dat met z'n prachtige concertwalsen zowel jongeren als ouderen in vervoering kan brengen, het draaiorgel leent zich uitstekend voor buurtfeesten, braderieën, winkelopeningen, en meer uitgebreide manifestaties.

Boeken of een optie plaatsen voor Draaiorgel De Barometer?

Voor meer informatie over Draaiorgel De Barometer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Draaiorgel De Barometer

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgische Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24953 mensen

Specificaties van Draaiorgel De Barometer

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Alkmaar, hierna € 0,55 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Draaiorgel De Barometer

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Bestuurs & Man. Gemeente Hellevoetsluis

  • Door: Mevrouw D. Troost
  • Locatie: Hellevoetsluis
  • Datum:

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Draaiorgel De Barometer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Draaiorgel De Barometer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.