Ballonnenclown Bloony

Ballonnenclown Bloony boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenclown Bloony.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar een ballonnenclown voor uw kinderfeestje? Overweeg dan eens om een echte Ballon Artiest te boeken! Bloony de Ballonnenclown is meesterlijk in het creëren van de prachtigste ballonfiguren. Wat u ook in gedachten heeft, zij kan het maken!

Zoekt u een ballonnenclown voor uw Kinderfeestje? Boek eens een echte Ballon Artiest!

Met verschillende soorten en kleuren ballonnen maakt ze voor iedereen iets unieks. Denk aan de mooiste honden, vrolijke olifanten, supervlinders, gevaarlijke krokodillen, en zelfs ballonnentaarten! Ook een bosje ballonnenbloemen of een feestelijke hoed van ballonnen draait ze in een handomdraai in elkaar.

Het leuke is dat niet alleen kinderen dol zijn op het vouwen van ballonnen, maar ook volwassenen genieten ervan. Bloony maakt van elk evenement een feestje met haar ballonkunst!

Bloony maakt de mooiste figuren

Wat nog meer? Nou, Bloony is niet alleen een geweldige ballonnenclown, maar ze brengt ook een flinke dosis plezier en vrolijkheid mee. Ze betrekt het publiek graag bij haar show, wat zorgt voor interactief entertainment en lachende gezichten.

Dus, of u nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid plant, Bloony de Ballonnenclown voegt een kleurrijk en feestelijk tintje toe dat zowel jong als oud zal betoveren. Laat haar magie uw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Ballonnenclown Bloony?

Voor meer informatie over Ballonnenclown Bloony kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonnenclown Bloony

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25037 mensen

Specificaties van Ballonnenclown Bloony

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Leiden, daarna € 0,35 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Ballonnenclown Bloony

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Tim Alferink

  • Door: Tim Alferink
  • Locatie: Amsterdam
  • Datum:

Erg professioneel en heel leuk voor de kinderen.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenclown Bloony

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenclown Bloony kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.