Lisa Loïs laat met CD Popsterimago achter zich

10/05/2013

Lisa Lois hoopt dat mensen na het luisteren van haar nieuwe cd haar niet meer zien als popster. "Ik wil dat ze zien dat ik gegroeid ben als muzikant, en niet als popster", zegt de winnares van X Factor tegen Novum Nieuws. "Ik heb nooit achter dat imago gestaan." Haar tweede album Breaking Away is vanaf vrijdag verkrijgbaar.

De zangeres zegt dat ze in de talentenjacht ook vaak als 'rockchick' werd neergezet. "Ook dat imago heeft nooit geklopt. Ik werd in het tv-programma zelfs door Gordon uitgemaakt voor gothic. Ik heb donker haar en tattoos, maar luister naar mijn muziek!"
 
Lisa vindt dat ze een 'meer volwassen sound' heeft dan op haar eerste cd uit 2009. "Het is wel bijzonder, ik heb vijf van de tien liedjes meegeschreven. Dat is me heel goed bevallen. Het is persoonlijker. Je laat mensen in je leven, dat is wel even wennen."
 
De 25-jarige zangeres wil de komende jaren platen blijven uitbrengen en blijven spelen. "Misschien wil ik het ooit in het buitenland proberen, zoals bijvoorbeeld Caro Emerald. Maar helemaal als je vanuit een talentenjacht komt is dat lastig. Ik ben er nu nog niet klaar voor, maar zeg nooit nooit."
 
Ook droomt Lisa ervan om ooit in een volle Heineken Music Hall te spelen. "Al durf ik dingen nooit hard te roepen. Ik kijk ook nooit te ver vooruit, dan ga ik me alleen maar druk lopen maken."

Boeking of een optie plaatsen voor Lisa Lois

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lisa Lois kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.