Lisa Lois in voorprogramma Trijntje Oosterhuis

16/01/2013

Lisa Lois is helemaal terug. Ze komt met een nieuw album en staat op 16 maart in het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het zijn spannende tijden voor Lisa. Haar langverwachte tweede album staat op het punt van uitkomen. De eerste single Silhouette is al uit.

Lisa Hordijk, kennen we natuurlijk nog van X Factor 2009, waar ze als winnaar uit de bus kwam. Ze scoorde een megahit met haar finaleliedje Hallelujah– origineel van Leonard Cohen. Maar daarna werd het stil rond de zangeres.

Haar eerst album Smoke deed het niet slecht, maar overschaduwd door inmiddels alweer zoveel ander talent uit bijvoorbeeld The Voice of Holland was het vechten voor een plekje in de top. Maar nu is Lisa dus terug met een nieuw album en een nieuwe single. "Ik ben blij dat er iets nieuws is, daar was ik zelf erg aan toe", vertelt de zangeres aan RTL Boulevard.

De single Silhouette is het eerste nummer waar Lisa zelf aan heeft meegeschreven. Al heeft ze zich daar wel een beetje op verkeken, bekent ze. "Als je autobiografisch wilt schrijven, moet je je openstellen aan mensen die je niet kent. Dat gaat niet in een dag."

Het plaatje is opgenomen in London. Volgens de zangeres gaat Silhouette over een stukgelopen relatie.

Boeking of een optie plaatsen voor Lisa Lois

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lisa Lois kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.