Lisa Lois

Lisa Lois boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lisa Lois.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 2015 verscheen de EP ‘Feels Like Home’ van Lisa Lois. De zangeres won in 2009 de Nederlandse versie van X Factor en bracht in hetzelfde jaar haar eerste album ‘Smoke’ uit met daarop de hits ‘No Good For Me’, ‘Promises Promises’ en ‘Hallelujah’. In 2013 kwam haar tweede album ‘Breaking Away’ uit. Momenteel werkt Lisa Lois aan nieuw materiaal.

Sinds de winst van X-Factor gaat het hard met Lisa Lois.

Haar single ‘Hallelujah’ kreeg 2x platina en werd de bestverkochte single van 2009. Voor debuutalbum ‘Smoke’ ontving ze een platina plaat en onlangs zagen ruim 3,5 miljoen mensen Lisa in de finale van ‘The Voice of Holland’ waar ze een duet zong met haar broer Chris Hordijk.

Momenteel werkt Lisa Loïs hard aan nieuw materiaal.

De nuchtere Hollandse met de gouden strot staat voor krachtige ballads, meeslepende popliedjes en een stem die staat als een huis. Succes gegarandeerd.

Lisa Lois is te boeken in de volgende settings:

  • Met volledige live band
  • Akoestisch met pianist of gitarist
  • Solo met tape
  • Als gastsoliste met diverse andere bands / orkesten

Lisa Lois is beschikbaar met een mix van eigen repertoire en bekende covers of haar Adele-tribute. Speciaal voor de feestmaanden is Lisa ook beschikbaar met kerstrepertoire. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Lisa Lois?

Voor meer informatie over Lisa Lois kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lisa Lois

Deze act is bekeken door 52178 mensen

Specificaties van Lisa Lois

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland