Rachel Kramer

Rachel Kramer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rachel Kramer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rachel Kramer is de zangeres die bij het grote publiek bekend is geworden door het tv-programma Starmaker. Ze maakte onderdeel uit van de band K-otic die uit Starmaker is voortgevloeid. Ook kun je haar kennen als finaliste bij het talentenjachtprogramma X Factor. Ze wist net niet de buit binnen te slepen , maar met een mooie 2de plaats wist ze toch Nederland te imponeren. Afgelopen periode heeft Rachel niet stil gezeten. Ze heeft onder andere opgetreden voor '538 voor Warchild', waarbij de organisatie in handen was van Marco Borsato en ze gaf een live optreden op de radio bij SLAM FM. Dit jaar won Rachel nog een Oud-Zuid Award, een onderscheiding voor haar bijdrage aan 'een stijlvoller Nederland'

Rachel is te boeken voor zowel openbare- als besloten optredens. Met een geweldig breed repertoire van o.a. Respect/ Aretha Franklin,Man down/ Rihanna, Highway to hell/ Ac Dc en Show me love/Robin S maakt zij van iedere gelegenheid een groot feest.

Repertoirelijst
1. respect aretha franklin
2. deeper love aretha franklin
3. someone like you adele
4. show me love robin s
5. highway to hell ac dc
6. who you are jesse
7. one night only jennifer hudson
8. afscheid glennis grace
9. man down rihanna
10. girl in the world rihanna
11. rolling in the deep adele

Boeken of een optie plaatsen voor Rachel Kramer?

Voor meer informatie over Rachel Kramer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rachel Kramer

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51719 mensen

Specificaties van Rachel Kramer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Rachel Kramer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rachel Kramer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.