Ronnie Ruysdael brengt hoop met nieuwe single

30/06/2023

In deze turbulente tijden waarin teleurstelling, frustratie en afwijzing aan de orde van de dag zijn, brengt volkszanger Ronnie Ruysdael een boodschap van hoop en veerkracht met zijn nieuwe single "Dansen tot de zon weer opkomt". Met zijn karakteristieke stem en opzwepende muziek weet Ruysdael opnieuw de harten van zijn fans te raken.

Volkszanger Ronnie Ruysdael brengt een boodschap van veerkracht en optimisme met zijn nieuwste nummer

Ronnie Ruysdael, voormalig frontman van de legendarische feestband De Sjonnies, staat bekend om zijn vrolijke en meeslepende nummers die het publiek keer op keer aan het dansen krijgen. Met "Dansen tot de zon weer opkomt" gaat hij een stap verder door de luisteraars te inspireren om ondanks de moeilijkheden door te blijven gaan.

De tekst van het nummer, geschreven door Ronnie Ruysdael zelf, is een ode aan de veerkracht van de mensheid. Het benadrukt dat zelfs in de donkerste momenten van teleurstelling en frustratie, er altijd een lichtpuntje aan de horizon te vinden is. Het nummer roept op om te blijven dansen en te genieten van het leven, ongeacht de tegenslagen die zich voordoen.

"Dansen tot de zon weer opkomt": Ronnie Ruysdael's opbeurende anthem voor teleurstelling en frustratie

Met zijn kenmerkende energie en enthousiasme brengt Ronnie Ruysdael een boodschap van optimisme en positiviteit naar zijn fans. "Dansen tot de zon weer opkomt" is een aanstekelijke mix van feestelijke beats en meezingbare melodieën die ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Ronnie Ruysdael is al decennialang een bekende naam in de Nederlandse muziekwereld. Met hits als "Anita, het is weekend!", "Dans je de hele nacht met mij" en "De Bostella" heeft hij een enorme schare trouwe fans opgebouwd. Met zijn nieuwe single hoopt hij wederom zijn publiek te verbinden en hen de kracht te geven om door te gaan, zelfs in moeilijke tijden.

Dansen tot de zon weer opkomt: Ronnie Ruysdael's anthem van moed en doorzettingsvermogen

"Dansen tot de zon weer opkomt" is vanaf vandaag beschikbaar op verschillende streamingplatforms en te beluisteren op de radio. Ronnie Ruysdael hoopt dat zijn muziek mensen kan inspireren en troost kan bieden in deze uitdagende tijden. Dus zet het volume omhoog, laat je zorgen varen en dans mee met Ronnie Ruysdael totdat de zon weer opkomt!

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.