Het gaat verrektes goed met Ronnie Ruysdael!

10/02/2017

De agenda voor Carnaval 2017 is vol! Sorry dus maar weer ;-)

Ondertussen vliegt hij nog 3 keer deze maand naar Oostenrijk om een polonaise op de piste te veroorzaken, staat hij inmiddels weer op hele grote en mooie Festivals geboekt in de zomer (ook met zijn Rakkers!) en weten de feesttenten hem ook dit jaar weer te vinden als "Koning van de Polonaise"!

Verder gaat Ronnie dit jaar mee naar alle Mega Piraten Festivals,en heeft hij een nieuwe Carnavalsplaat:  

‘Friet met Mayonaise’. (Via Facebook inmiddels ruim 250.000 keer bekeken)

Zoals de één worstelt met een rookverslaving en de ander het niet kan laten om wekelijks een paar nieuwe schoenen te kopen, zo heeft Ronnie Ruysdael aan het einde van de week een gloeiende, gloeiende, gloeiende trek in zo’n typisch Hollandse friet met mayonaise. Het liefst gepresenteerd in de klassieke puntzak. Het maakt hem niet uit of het dikke boerenfriet, ribbelfriet of raspatat is, als er maar de welbekende klodder mayonaise overheen loopt. Dan pas begint het weekend goed. 

Het ‘lala’-gevoel, dat past bij deze smaaksensatie, komt tot uiting in zijn nieuwste carnavalssingle ‘Friet met Mayonaise’, wat op zijn beurt weer een vrije vertaling is van de Brabantse klassieker ‘Slaoi meej aai meej juin meej eerepel’. 

Ronnie Ruysdael: 'Stil blijven staan wordt moeilijk als je dit nummer hoort. Je krijgt maar 1 ingeving en dat is: NU in één lange polonaise naar de dichtstbijzijnde snackbar :-). 

Zie daarvoor de aanstekelijke videoclip hier.

ps. de CD-single is verschenen in bijpassende klassieke Ronnie-Ruysdael-Frietzak

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.