Oktober - Nieuwe Single Ronnie Ruysdael

13/09/2016

Oktober is de maand van de dirndl, lederhose, bierpul, Oktoberfeste, Duitse avonden en Bierfeste.

Waarbij iedereen ingehaakt aan lange tafels feest viert.

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, maakte voor deze gelegenheid het nummer ‘Oktober’. 

Een mooie combinatie van melancholie en saamhorig gesjoenkel. 

Ronnie Ruysdael zingt op Oktoberfeesten Hollandse Hits met Deutsche Gemütlichkeit

Ronnie Ruysdael was de leadzanger van feestband  De Sjonnies en staat nu al meer dan 25 jaar staat hij op het podium. Hij durft te zeggen dat het nog nooit is gebeurd, dat er geen polonaise werd gelopen. Vandaar ook dat men hem de titel 'Koning van de Polonaise' heeft gegeven. 

Ronnie zingt naast zijn nieuwe liedjes ook nog steeds nummers uit zijn tijd met De Sjonnies. Zo zitten 'Dans je de hele nacht met mij' en 'Zwemmen zonder slip’ vast in de setlist, vindt hij het ook leuk als mensen even inhaken bij 'Bloody Mary’ en vindt hij het te gek als het publiek uit z’n dak gaat bij 'Eet veel bananen,' 'Japapa,''De Koning van de Polonaise’ en 'M'n fiets is gejat!'

Voortdurend is er sprake van interactie met het publiek

Er worden vlaggetjes en zwaaihandjes uitgedeeld, een wedstrijdje gespeeld, een dansje voorgedaan en hup...door naar het volgende nummer. Na afloop gaat hij graag nog op de foto met ieder die dat wil.

Ronnie gaat niet naar huis voordat iedereen een gaatje in zijn knetter heeft!

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.