Ronnie Ruysdael in duet met Marianne Weber

04/05/2015

Ronnie Ruysdael in duet met Marianne Weber in het Circustheater te Scheveningen.

Het Scheveningse Circustheater staat vanavond in het teken van de Zangeres Zonder Naam. Marianne Weber brengt daar een ode aan de koningin van het levenslied. Ronnie Ruysdael zingt daar samen met haar één van de mooiste smartlappen die er ooit is gemaakt, getiteld "Witte Rozen".

Ronnie kwam Marianne tegen tijdens een radio uitzending bij Daniël Dekker. Marianne vertelde over haar nieuwe single en Ronnie over zijn 25-jarig artiestenjubileum. Toen hij vertelde dat hij 25 jaar geleden voor het eerst optrad en schoorvoetend het liedje "Witte Rozen" zong, werd Marianne enthousiast. Zij zingt al jaren het repertoire van de Zangeres Zonder Naam en omdat er maar weinig mensen zijn die dit lied kennen. Al snel werd het plan gesmeed om samen dit nummer ten gehore te brengen op deze bijzondere avond in dit bijzondere theater.

Ronnie Ruysdeal,nooit voor één gat te vangen.

Ronnie Ruysdael, die vorig jaar nog een nummer maakte samen met rockformatie 'Mooi Wark', die tijdens bevrijdingsdag 2014 geprogrammeerd stond op het hoofdpodium in Wageningen tussen Direct en Miss Montreal en die zijn jubileumjaar startte met het nummer "De Koning van de Polonaise" lacht er blij bij. Nooit voor één gat te vangen en altijd een vreemde eend in de bijt. Hij vindt het fantastisch dat hij dit mag doen. 

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.