Zanger Rinus en Ronnie Ruysdael presenteren: 'Eet veel bananen'

02/01/2013

Wat tijdens een optreden als geintje begon, groeit uit tot een ware YouTube-hit. De clip heeft in 2 dagen tijd al 160.000 (!!!) kijkers weten te trekken! En de clip staat op moment van schrijven op de voorpagina van YouTube!!!

Toen Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, een tijdje geleden optrad in Eelde,in dezelfde feesttent waar Zanger Rinus zojuist van het podium was gestapt,
ontstond bij de managers van beide zangers het idee om de twee te koppelen. Hoe zou het zijn om deze heren een duet te laten zingen?? Rinus  en Ronnie waren gelijk dolenthousiast!
'Alleen moet er dan ook een rol voor Debora zijn', zei Rinus.

Als uitgangspunt voor dit nummer werd het ondeugende liedje 'Eet veel bananen, bananen zijn gezond',
Adam sloeg Eva voor de blote Kon....stantinopel is een mooie stad....' gekozen. Wie kent het niet uit zijn jeugd?! Met behulp van de vaste opnamestudio van Rinus werd een vruchtbare samenwerking in gang gezet en het hele zootje, inclusief de managers, werd steeds enthousiaster. De single 'Eet veel bananen' werd lachend afgemixt en als kers op de taart moest er natuurlijk een clip komen. Critici houden een slag om de arm, maar vele, vele anderen geven zich gewonnen en plaatsen opmerkingen in de trend van: Hilarisch, aanstekelijk, hit, Carnavalshit 2013!, beste liedje OOIT, geniaal, superrrr, briljant.

Laat de Carnaval maar komen!

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.