Komkommerbij nieuwe single Ronnie Ruysdael

25/06/2012

Gaat deze nieuwe single over de komkommertijd in omroepland, of probeert Ronnie de door de EHEC bacterie geplaagde omkommertelers een duwtje in de rug te geven of wil hij komkommerteler Arthur uit BoerZoektVrouw aan de vrouw helpen???

Misschien allemaal een beetje waar, maar de ware reden is dat hij wederom in zijn rol van positiviteitsgoeroe kruipt. Hij wil eigenlijk niets liever dan de mensen een beetje bij elkaar brengen. ’Kom kom erbij, kom d’r maar lekker bij, er is voor iedereen altijd een plekkie vrij!’

 Komkommerbij bewerking Holy Day

‘Komkommerbij’ is een feestelijke bewerking van het nummer ‘Holy Day’ van George Baker (Hans Bouwens), die het met de George Baker Selection in 1972 uitbracht.

Oude hits van Sjonnies komen gewoon voorbij

Ronnie Ruysdael treedt sinds 1-1-2010 op als solo-artiest of met zijn live-band onder de naam Ronnie en z’n Rakkers. 

Daarvoor was hij 19 jaar lang leadzanger van feestband De Sjonnies, die bekend werden met hits als Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Zwemmen zonder slip, etc..

Al deze nummers komen voorbij tijdens een optreden van Ronnie!

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Ruysdael vhv De Sjonnies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.