Waarzegster Mary Jane

Waarzegster Mary Jane boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Waarzegster Mary Jane.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten. Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven.

Onmiskenbaar beeld

Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting.

Boeken of een optie plaatsen voor Waarzegster Mary Jane?

Voor meer informatie over Waarzegster Mary Jane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Waarzegster Mary Jane

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18474 mensen

Specificaties van Waarzegster Mary Jane

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Waarzegster Mary Jane

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Waarzegster Mary Jane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.